Buurtbus Halle - Sinderen

Buurtbus Halle - Sinderen

Buurtbus Halle - Sinderen

Contact

De Buurtbus Halle-Sinderen, Lijn 194, rijdt een vaste uurdienst tussen de kernen Zelhem, Halle, Varsseveld, Sinderen, Breedenbroek, Dinxperlo, De Heurne en Aalten. De buurtbus rijdt in opdracht van de provincie Gelderland en wordt geheel door vrijwillige chauffeurs bemand. Vervoerder Arriva levert het materieel.

De buurtbus rijdt van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 19.00 uur de hele route. Men hoeft niet te bellen, de bus rijdt een vaste dienstregeling.

In de avonduren is er een belbus in hetzelfde tijdpatroon, tot kwart voor elf, zie ook de tabellen. Op zaterdag en zon- en feestdagen is er de hele dag belbus.

Het rijschema van de buurtbus is zodanig opgezet, dat zo veel mogelijk aansluitingen op ander openbaar vervoer zijn gerealiseerd:
In Zelhem op bus 23 naar Doetinchem/Borculo,
In Varsseveld  bij het station overstappen op lijn 74
In Dinxperlo op bus C7 naar Bocholt en op bus 40 naar Doetinchem, In Aalten op de trein naar Winterswijk en Arnhem, op het hele uur, en op Buurtbus 191 naar Bredevoort, Lichtenvoorde en Ruurlo.

Belangrijk verschil met de streekbussen is, dat de buurtbus op verzoek ook stopt buiten de halteplaatsen om reizigers op te nemen of uit te laten stappen. Dit kan vooral nuttig zijn voor mensen die buiten de bebouwde kom wonen.

De buurtbus mag maximaal acht reizigers tegelijk vervoeren. In de praktijk geeft dit geen problemen.
De bussen hebben airconditioning. U rijdt mee voor uw plezier!

Delen van deze website zijn vanwege interne informatie naar de chauffeurs afgeschermd.

Wilt u contact opnemen met de organisatie van de buurtbus? Mail dan naar info@buurtbushallesinderen.nl

2013 - Buurtbushallesinderen.nl